PVC Stolarija

Naša PVC stolarija predstavlja sinonim za kvalitet i udobnost već više od dve decenije, ispunjavajući najviše svetske standarde u domenu stambenog prostora. PVC materijal koji koristimo je izuzetno otporan na sve atmosferske uticaje, osiguravajući dugotrajnost i pouzdanost. Naši PVC profili su dizajnirani sa sistemom vazdušnih komora i UV stabilizacijom, pružajući besprekorno zaptivanje koje traje gotovo neograničeno. Unutar profila se nalazi čvrsti pocinkovani čelik, koji dodatno osigurava stabilnost i trajnost.

Naša ponuda obuhvata prozore napravljene od šestokomornog PVC profila, opremljenih dvoslojnim ili troslojnim staklom sa srednjom gumom, dostupnim kako u beloj, tako i u drugim atraktivnim bojama.

  • Ušteda energije: Smanjenje potrošnje energije do neverovatnih 70%, što vam omogućava da uživate u udobnosti vašeg doma uz minimalan utrošak energije.
  • Zaštita od buke: Naša PVC stolarija smanjuje nivo buke na prijatan nivo, pružajući vam miran i opuštajući ambijent unutar vašeg doma.
  • Lakoća održavanja: Zahvaljujući svojoj visokokvalitetnoj izradi, naša PVC stolarija zahteva minimalno održavanje, pružajući vam više vremena za uživanje u udobnosti svog doma.

Uverite se sami u vrhunski kvalitet naše PVC stolarije i dopustite nam da vaš dom učinimo udobnim i sigurnim mestom za boravak.

pvc stolarija
pvc stolarija

BEOSTADT - Besplatani saveti za ugradnju i zamenu stolarije